články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Vsaď na barvu!

STŘEDA, 24 ČER. 2013, 11:49

Sekce:Trendy

Tři barevné prvky šatníku, díky kterým můžete proměnit váš každodenní look.

zdroj:http://pinterest.com/pin/108579040987619716/

Přemýšleli jste někdy nad fenoménem módně oblečených lidí a snažili jste se přijít na to, proč je jejich vzhled vždy svěžý a bezchybný? Abyste mohli tvořit různé a originální outfity vůbec nepotřebujete tlustou peněženku. Stačí si pořídit několik kousků a doplňků, které obohatí dosavadní oblečení a dodá mu lesk a šmrnc.

Neonová kabelka
Výrazná kabelka, která na sebe upoutává pozornost, je ten správný výchozí bod. Můžeš být oblečená od hlavy k patě celá v černém, ale tento nápadný prvek konečně způsobí, že budeš vyčnívat z davu. Vsaď na intenzivní barvu, léto je přece tady!


Zajímavé oblečení
Pokud plánuješ vyrazit za letními výprodeji, nevracej domů s dalším basicovým tričkem, nebo novými džíny. Výprodeje jsou proto, abychom si pořídily věc, kterou si v celém roce nemůžeme dovolit. Doporučujeme tedy zapátrat po nějakém šíleném kousku, např. vzorované sukni, nebo šatech.


Barevné lodičky
Představ si černé šaty, opálené nohy a hezkých mužů, kteří se za Tebou otáčejí. Bylo by vhodné mít na nohou krásné botičky. V tomto případě také doporučujeme vsadit na barvu! Žluté nebo růžové lodičky? Proč ne!

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více