články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

ČTVRTEK, 01 PRO. 2011, 11:52

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!
Asi většina z nás už začíná přemýšlet o tom, jak přežít zimu... Určitě nám v tom pomohou nějaké kvalitní, teploučké boty. Mám pro vás několik tipů! Jedny boty vám pomohou překonat všechny závěje, jiné příjemně zahřejou vaše nohy... Všechny jsou nesporně prodejními hity v Botyk.cz!

Žijeme v podnebí, kde bez kvalitních zimních botů, se nedá v zimě žít. Některé boty nám život usnadňují a dokonce ... zdobí :)

Jako příklad nám mohou sloužit boty Buffalo - tato značka dokonce z holínek dokáže udělat stylistické módní veledílo.

Pokud plánujete strávit zimu aktivně, tak se určitě zamilujete do bot Geox, které jsou skvělé propracované a mají velice pohodlnou podrážku. Ne bez důvodu získal výrobce mezinárodní úspěch díky svým patentovaným obuvnickým technologiím.

Pokud však chcete vypadat krásně a prostě žensky, bez ohledu na teplotu, doporučuji boty Caprice. Jistě oceníte jejich krásný střih a teploučký vnitřek.

Milovnicím vojenského stylu se určitě zalíbí zateplené botky Blink.

Jakýkoli přehled bez zmínky o botách MANAS by byl prostě neúplný. Tato italská značka nabízí módní a velice kvalitní obuv.

Je také třeba zmínit boty od šílené značky Rocket Dog. Pokud máte rády barevné, nebo třeba kostkované boty, značka určitě uspokojí vaše požadavky.

Nejlepší boty pro perfekcionistky jsou Pikolinos.

Pokud si potrpíte na pohodlí, doporučuji klasické boty EMU.

Představuji vám také zajímavé boty Marc O'Polo - zateplené kozačky pro sezónu podzim - zima.

Máme také skutečnou třešničku na dortu. Boty na 12-centimetrovém podpatku, které možná nejsou ideální do sněhu, ale design a kvalita provedení jsou naprosto dokonalé. A k tomu jsou tyto botky opravdu teplé. Samozřejmě Bronx.

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více

WTOREK, 29 ČER 2010

Jsou gladiátorky a římanky jedno a to samé?

Čím se gladiátorky liší od římanek? Jsou to různé druhy sandálů, nebo snad stejné...?

Více Více