články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

ČTVRTEK, 02 SRP. 2012, 15:12

Sekce:Z mola

Kožené oblečení propagují na přehlídkových molech především: Calvin Klein, Donnie Karran a návrháři z  módního domu Proenza Schouler.
O tom, že kožené oblečení bude tohoto podzimu maximálně trendy, jsem si přečetla již v únoru na portálu Vogue.com. Brzy se podobné informace objevily také na dalších internetových stránkách věnujících se módě. Nebrala jsem to vážně, protože oblečení z kůže přece není žádnou novinkou, asi každá z nás má ve svém šatníku oblíbenou bundu nebo kabátek z kůže. Nosíme je vždy na podzim a v zimě.

Teprve teď, když jsem během hledání inspirací na podzim, narazila na fotografie z přehlídkových mol, jsem pochopila, o co opravdu jde. O to, že kůže je všude. Nejedná se již pouze o bundy nebo kabáty, ale o absolutně všechno, co bylo z kůže vyrobeno: sukně, kalhoty, šortky, bolera, saka, a dokonce koktejlové šaty, jako u Jil Sander, šaty vhodné pro každodenní nošení, jako u J. Mendel a elegantní halenky, jako u Michaela Korsa!
Šaty Sinequanone
Šaty Sinequanone
black, 2420 CZK
Šaty GUARAPO ITALIA
Šaty GUARAPO ITALIA
nero, 4290 CZK

Co bude v zimě IN? Především kožené oblečení v černé barvě. S několika málo výjimkamii (jako u Acne), bude se kožené oblečení objevovat v černé barvě. Střihy mírně navazují na klasiku kina, třeba na film Matrix.
Šaty Jus dOrange
Šaty Jus dOrange
black, 2290 CZK
Kabát Midori
Kabát Midori
pepitka, 1490 CZK

Je také docela zajímavé, že návrháři nabízejí kousky v lakované variantě, (především italské módní domy). Lakovaná kůže bude také velice trendy jako materiál pro kozačky a botky.
Kozačky Geox
Kozačky Geox
grey, 2740 CZK
Botky FLY London
Botky FLY London
black, 2870 CZK

Kožené oblečení kombinujte s pletenými materiály, také v černé barvě.
Halenka Carling
Halenka Carling
black, 1390 CZK
Šaty Jus dOrange
Šaty Jus dOrange
black, 1160 CZK
Fot. Imax TREE / Agentura FREE
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více