články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Mrkněte na lookbook značky Blink na jaro a léto 2012

Tagy:

PÁTEK, 20 LED. 2012, 11:22

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Značka Blink nabízí horké a velmi módní modely bot na platformě a sandálek na léto 2012. V nich bude každé letní dobrodružství hodné zapamatování...
Výrobce značky Blink vyniká prosazováním a zpřístupňováním nových trendů v módě. Boty od této značky mají nejkonkurenčnější ceny mezi všemi botami z přírodní a kvalitní ekologické kůže. Kromě toho se boty Blink vyznačují velice zajímavými střihy, což spolu tvoří fantastickou kombinaci bestsellerů na jaro a léto 2012.

Co nového se objeví na jaře? Především barevné boty na platformě, a také lakované boty a polobotky peep-toe různého druhu. V nové nabídce Blink nebudou také chybět excentrické, velmi vysoké sloupkové podpatky.

Pozor, opět se objeví vaše oblíbená barva nude - na lodičkách, platformách, botách na jehlovém a sloupkovém podpatku. Ve variantě hladké a lakované, na klasických polobotkách a botách zdobených mašličkami. Pro ty, co hledají elegantní modely, budeme mít několik barevných tipů na hadí kůži.


Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více