články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Městské botky na velmi městském podpatku

PONDĚLÍ, 02 LED. 2012, 13:55

Autor: Markéta

Sekce:Kdo nosí co?

Pokud někdo tvrdí, že k nejpohodlnějším druhům podpatku patří klínek a plochá podrážka, asi nenosil boty na kuželovitém podpatku...
Hvězda z Disney a zanedlouho mladá maminka - Hilary Duff, dobře ví, co je to kuželovitý podpatek. Botky na takovém podpatku nosí dokonce v pokročilém těhotenství, během nakupování. Tímto způsobem vyvrací mýtus, že jsou vysoké podpatky nevhodné v období těhotenství.

Hilary si nazula semišové botky Sigerson Morrison s širokým svrškem a zaoblenou špičkou. Moc se mi líbí jejich barva - "cognac". Všimněte si dvou věcí - barva se skvěle kombinuje s tmavě modrým denimem, a protože boty jsou světlejší než kalhoty, nezkracují nohy! Dokonce botky!

Těm, které hledají podobné boty, mohu s čistým svědomím doporučit velmi pohodlné Bronx Tune. Jejich 8-centimetrový podpatek se zdá být mnohem nižší, než ve skutečnosti je.

Botky Bronx
Botky Bronx
cognac
2490 CZK
Botky Bronx
Botky Bronx
cognac
2490 CZK
Botky Bronx
Botky Bronx
cognac
2540 CZK
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více