články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

STŘEDA, 31 SRP. 2011, 09:35

Autor: Zuzana

Sekce:Trendy

Stále častěji se v nabídkách obuvi od různých producentů objevují nubukové boty. Letos je jejich nabídka opravdu široká, a je to přece teprve začátek nových kolekcí...
Nejdůležitější módní domy často dávaly přednost nubuku, který je jedním z nejrafinovanějších druhu přírodní kůže. Nubukové boty a náhrdelníky z perel nikdy nevyjdou z módy. Producenti Street Fashion zatím nepoužívali nubukovou kůží přílíš často, což je způsobeno dost komplikovanou údržbou takových bot. Letos tomu bude trochu jinak...

Nubukové boty jsou exkluzivní boty, protože málokdo si může tak "náročné" boty dovolit. Především na podzim a v zimě. Kromě toho v takových botách můžeme vyrazit jen do elegantní restaurace nebo na nákupy do obchodního centra. Nubukové boty se nehodí na procházku po zablácených chodnících. Tak tomu až doposud bylo. Producenti Street Fashion se rozhodli v tomto ohledu něco změnit...

Renomovaná značka Marc O'Polo, ambiciózní návrháři Buffalo, a dokonce moderní a mládežnická značka Rocket Dog - všichni nabídli ve svých nejnovějších kolekcích na podzim a zimu 2011/12 nubukové boty ve velmi široké škále barev a vzorů.

Převedení fashion do oddělení street bylo spojeno s jedním odvážným krokem: bota se musela stát vyšší a podrážka tlustší.
Celá kolekce Marc O'Polo v Botyk.cz
Celá kolekce Buffalo v Botyk.cz
Celá kolekce Rocket Dog v Botyk.cz

Jak dříve, tak i nyní je třeba nubuk čistit a udržovat, ale díky takovému řešení boty nebudou vyžadovat dodatečné sušení. Nubukové boty jsou konečně nejen pěkné, ale také praktické.

Viz více - nubukové boty v Botyk.cz
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více