články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Sportovní styl jako nejnovější výkřik módy!

STŘEDA, 15 ČER. 2011, 08:00

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Módnímu světu není lhostejný vliv sportu na styl oblečení. Právě proto nechybějí na přehlídkových molech velmi sportovní doplňky...
Móda na zdrový životní styl je určitě výsledkem propagandy eko produktů. Nyní téměř každý sportuje. Pilates, nordic woking, volejbal, tenis, dance - toto jsou nejčastěji vybírané sportovní disciplíny.

Módní svět vychází naproti módě na sport. Producenti oblečení a obuvi nabízí stále zajímavější kousky ve sportovním stylu.

Sport byl jednou z nejdůležitějších inspirací této sezony. Oblečení je vyrobeno z takových materiálů, jako jsou nylon, neoprén, síťka. Nechybějí také ozdobné detaily, např. zipy, kapsy, knoflíky. Na přehlídkových molech uvidíme také různé doplňky inspirované sportovními disciplínami - kšiltovky, sportovní brýle a velké kabelky.

Velmi zajímavou kolekci navrhla Consuelo Castiglioni z módního domu Marni. Tato holka je velmi dobrou plavkyni, která tráví většinu času u bazénu a o prázdninách jezdí nejčastěji k moři...
Nazouváky Red Hot
Nazouváky Red Hot
blue
1130 CZK
Žabky ECCO
Žabky ECCO
mákový
1807 CZK
Nazouváky Xtravaganza
Nazouváky Xtravaganza
yellow - patent
759 CZK


Nicolas Ghesquière, hlavní návrhář z módního domu Balenciaga kladl hlavní důraz na individualitu. V jeho kolekci vládne neo-punk ve sportovní variantě, a také ultramoderní materiály a velké potisky.
Sandálky Bronx
Sandálky Bronx
black-nickel
1250 CZK
Sandálky Bronx
Sandálky Bronx
dark brown-army
1190 CZK
Sandálky Bronx
Sandálky Bronx
černý
1394 CZK


Angličanka Phoebe PhiloCeline zbožňuje minimalismus. Tentokrát jde však o sportovní minimalismus. Philo nabízí především kalhoty sportovního střihu a malé, obdélnikové topy. Kolekce od Celine je plná zajímavých kousků, které se hodí do zaměstnání.
Kalhoty DOTS
Kalhoty DOTS
vanilla
930 CZK
Kalhoty Stabo
Kalhoty Stabo
dark beige
1590 CZK
Kalhoty DOTS
Kalhoty DOTS
šedivý
1080 CZK


Pokud je Vaším hobby sport, tak klidně obohacujte Vaše každodenní oblečení o sportovní doplňky. Sportovní prvky by se mělo kombinovat s klasickými doplňky. Například ke kalhotám sportovního střihu si oblékněte boty na podpatku nebo nějaké zajímavé šperky.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více