články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Moje klasika - recept na nadčasovou eleganci

STŘEDA, 11 KVĚ. 2011, 09:18

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Každý módní trend se časem stává únavným. A na podrobné sledování trendů prostě nezbývá čas...
Jsem módní stylistka a kvůli svému povolání sleduji všechny střihy, vzory, barvy a trendy. Čas od času na mě ty všechny trendy působí tak, že jsem z nich docela unavená, a proto se s velkou radostí vracím ke klasice.

Ale tohle se netýká jen mě. Podívejme se třeba na hvězdy z obrazovky. Některé z nich téměř vždy vybírají klasiku oproti vládnoucím trendům a navzdory všem radám a tipům z barevných magazínů.

Herečky, které vysoce hodnotím za styl - Tilda Swinton, Nicole KidmanEmma Stone preferují bezpečné, jednoduché střihy vhodné nejen ke každodennímu nošení, ale také na červený koberec. Milujji také všechny nápady jednoho známého návrháře - Francisco Costy, který dbá na to, aby tradice klasického minimalismu nikdy nezhasla. Costa je návrhářem módního domu Calvin Klein ztotožňovaného s elegantním minimalismem. Jeho "ascetické" a jednoduché outfity nevyžadují žádné dodatečné ozdoby. Postačí krása majitelky, která se oblékne do šatů od CK. Nejlepším příkladem je Kate Bosworth (de facto velvyslankyně značky CK). Podívejte se samy...

Klasika v outfitech z Botyk.cz:
Méně znamená více Set
Méně znamená více Set
Moderní byznyswoman Set
Moderní byznyswoman Set
Grey&Black Set
Grey&Black Set
Grey eminences of the admiration  Set
Grey eminences of the admiration Set
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více