články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Galoše nejsou boty pouze na procházku se psem

Tagy:

ČTVRTEK, 28 ŘÍJ. 2010, 10:10

Autor: Zuzana

Sekce:Trendy

Vadí mi, když slyším, že galoše jsou boty, které můžeme obut pouze, když jdeme do obchodu, nebo na procházku se psem. To není pravda!
Galoše jsou boty casualové, stejně kvalitní, jako jiné boty. Rozdíl je v tom, že NIKDY napromakají a VŽDY je lze snadno vyčistit.

Jasně, takové boty nejčastěji obouváme, když za oknem je špatné počasí, a nutně musíme vyjít ven. Ale někdy, dokonce v krásný, slunečný den, můžeme narazit na kalužiny, anebo na zablácené chodníky. Galoše jsou boty, které jsou asi nejvhodnější pro špatné počasí.

Je třeba to napsat přímo: moderní galoše nejsou ty samy boty, které kdysi obouvaly pouze děti, nebo lidé pracující třeba na zahradě. Teď jsou galoše vyráběné z velmi kvalitních materiálů, také lakovaných, mají estetický vzhled, zajímavé střihy a barvy, díky čemu se vůbec nepodobají archaickým galošům.

To, zda v nich vypadáme dobře, nebo nedbale, zaleží především na nápadu na stylizaci. Níže uvádím propozice naši stylistky na atraktivní podzim v galoších.
Bohema Voice Set
Bohema Voice Set
Autumn Time Set
Autumn Time Set

Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více