články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Boty EMU objektivně v objektivu

NEDĚLE, 26 ZÁŘ. 2010, 18:10

Autor: Natalie

Sekce:Trendy

Magie doplňků značky Kenzo inspirovala návrhářů a redaktorů populárních časopisů pro ženy. Boty Emu se v kolekcích objevují stále častěji.
Zmínky o botách EMU se objevují téměř v každém časopise pro ženy - nejenom pro ty dospělé, ale také pro ty dospívající, pro ženy pracující mimo domov nebo doma. Všechny však spojuje obliba k dobrým a stylovým botam, tak proč by se měly vyhýbat kozačkám typu ugg, které jsou módní na aspoň dvou kontinentech - v Austrálii a v Severní Americe...?

V jedním z dámských magazínu jsem našla velmi zajímavou sadu inspirovanou oblečením značky Kenzo, a zejména jedním z "Look-ů".

Klobouk, dlouhý šál, velká kabelka a boty ugg, to znamená všechno to, co v podzimní sezoně bude rozhodovat o charakteru sady - magické, casualové doplňky. Protože boty ugg jsou od určité doby velmi populární mezi návrháři, už v nejbližší sezóně budou opravdovým výkřikem módy. A když na to pohlédneme objektivně, tak boty EMU vypadají skvěle nejenom v objektivu....
Kozačky EMU
Kozačky EMU
black
6315 CZK
Kozačky EMU
Kozačky EMU
chocolate
6315 CZK
kozačky EMU
kozačky EMU
charcoal
3100 CZK
kozačky EMU
kozačky EMU
chocolate
3610 CZK
kozačky EMU
kozačky EMU
chestnut
3660 CZK
Sada EMU
Sada EMU

620 CZK
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více