články | Boty | Boty Boots | Dámské Boty | Pánské Boty

Holínky MEL by Melissa

Tagy:

PÁTEK, 03 SRP. 2012, 12:27

Autor: Zuzana

Sekce:Hity

Padělané téměř ve všech čínských továrnách holínky MEL jsou již dostupné (originální) v našem obchodě!
O holínkách MEL by Melissa je potřeba vědět především to, že jsou vyrobeny z velice kvalitní gumové směsi, která byla patentována firmou Melissa a žádný padělek nebude nikdy tak kvalitní, pohodlný a elegantní, jako originální výrobky značky.

Za druhé, jedná se o střih, který je vhodný v každé sezoně. Pohodlný a zajímavý. Ale především - nadčasový. Další výhodou obuvi MEL je výborná odolnost proti špatnému počasí. Krátké holínky MEL je opravdu dobrá investice do budoucna.

Holínky MEL model Sp 3205, je nejnovější varianta vzoru. Nevím, jestli jste si všimly, ale mašlička, v závislostí na sezoně, mění své umístění. Naposledy se nacházela vepředu, letos - na boku. Před dvěma roky byla mašlička látková, nyní je gumová.

K čemu se hodí holínky MEL? Botky lze klidně zkombinovat se sukní, především krátkou dívčího střihu, který zdůrazní mašličky. V letě je můžete nosit bez ponožek, a na podzim si můžete obléct punčocháče. K botám se budou taky hodit úzké kalhoty nebo legíny.

Pamatujte, že pokud se chcete vyhnout optickému zkrácení nohou, noste buď boty a kalhoty ve stejné barvě, anebo boty jasnější než kalhoty. Doporučujeme však, abyste si vsadily na barvy a šílené kombinace - k botám MEL noste barevné punčocháče a krátičké sukně.

Pozor na číslování, pokud se vaše velikost pohybuje mězi dvěma velikostmi, (např. 37-38), vyberte spíše tu větší.
Bookmark and Share

vstupte do obchodu

nejčastěji čtené

WTOREK, 04 ŘÍJ 2011

Nejkrásnější boty na klínku v dějinách vesmíru

Ano, zní to hodně nadšeně, ale myslím, že nepřeháním. Botičky jsou nejen krásné a módní, ale také moc pohodlné. Miluji boty Buffalo!

Více Více

ČTVRTEK, 01 PRO 2011

Nejkrásnější a nejteplejší zimní boty...

Pokud stále hledáte zateplené zimní boty, které vám pomohou přežít krutou zimu, připravili jsme pro vás několik opravdu zajímavých tipů!

Více Více

PONDĚLÍ, 06 SRP 2012

Buffalo á la Chanel

Kabelky z nejnovější kolekce značky Buffalo navazují stylové na to, co je v kabelkách Chanel nejlepší.

Více Více